Hurtig søgning
Varegrupper
Ruskinds-FibreUre til Indbyg og IndsætBØGER til TRÆCD - DVD om træDekupørsav HegnerDekupørsavs KlingerDekupørsav TilbehørFretsaw - John A. NelsonIntarsia - Judy Gale RobertsIntarsia - Garnet HallIntarsia UdstyrKlingspor PudseMopKirjes OrbiCutKirjes SlibeudstyrRazertip TræbrænderSeeSander SlibeskiverTræarbejde TilbehørDekupørsav's MagasinerTrædrejning's Magasiner

Links Foreninger:

 

Danmark

 

http://www.husflid.dk
En forening for kreative mennesker i mange forskellige hobbies. Kik ind, måske finder du noget for dig!

 

http://www.knivforeningen.dk
Er du interesseret i at lave dine egne knive og se hvordan de andre gør, så er dette den rigtige kilde. Her kan du finde ligesindede knivmagere i nærheden af dig selv!

 

--------------------

USA:

  

http://www.saw-online.com
Dette er et link til en verdensorganisation for dekupørsavere!
Uanset hvilken type dekupørsavning du hælder til, så er dette en forening for dig. Der er altid masser af god hjælp og viden at få og give.
Er du til store og hyggelige dekupørsavs messer (i USA kaldes de Picnic) og vil du gerne møde en masse glade og smilende mennesker så tag til USA.

 

 

 Vil du gerne dele din viden med andre dekupørsavere og kan du skrive på engelsk, så er det her du får mest mulighed for at hente ideer, inspiration og sjove ideer. Du kan vise dine egne værker og se billeder fra andres save:

Forum på Scroll Saw Woodworking & Crafts

 

 

--------------------

Sverige:

 

http://scrollsawsweden.bravehost.com/index.html
En Svensk hjemmeside med masser af inspiration og link til den Svenske forening af Dekupørsavere.

HobbyBixen - Tlf. 30 20 59 49 (aften & weekend) - hobbybixen@paradis.dk