Forside » Dekupørsavning   Vis indkøbskurv  |  Gå til kassen
Hurtig søgning
Varegrupper
Ruskinds-FibreUre til Indbyg og IndsætBØGER til TRÆCD - DVD om træDekupørsav HegnerDekupørsavs KlingerDekupørsav TilbehørFretsaw - John A. NelsonIntarsia - Judy Gale RobertsIntarsia - Garnet HallIntarsia UdstyrKlingspor PudseMopKirjes OrbiCutKirjes SlibeudstyrRazertip TræbrænderSeeSander SlibeskiverTræarbejde TilbehørDekupørsav's MagasinerTrædrejning's Magasiner

Tips om alt indenfor Dekupørsavning:

Se menuen i højre side 

Har du tips du gerne vil dele med andre dekupørsavere?
Så send en mail og det kommer på!

 

dbixen@paradis.dk

 

---------------

Det så så nemt ud?

 

Du går rundt på en stor træmesse sammen med din elskede og du ender ved en demonstration af en Dekupørsav. Hovsa, der blev du ramt af en støvet virus. Du vender dig om til din elskede og siger "Det kunne jeg da også gøre", hvortil hun svarer "ja da, selvfølgelig!", og dit hyleri begynder. Det starter altid med "men skat..." og fortsætter derfra.

Du laver det store teater om, hvor nem det er at bruge én og at de da også kan bruge den. Du hævder og kræver alt muligt og lover at der kan spares rigtig mange penge ved at lave gaver til familien, såsom tante Anna, som har alting og som ikke værdsætter noget af det hun får af dig. Du nævner også alle de penge du kunne tjene ved at sælge de ting du saver på dette fantastiske værktøj, lige indtil , på en uge eller to, du kører dem træt, og de siger ok!

Saven ankommer, du sætter den op, smækker et mønster på et stykke træ, for selvfølgelig, dette er jo nemt! Du starter saven og næsten med det samme sker der én af to ting. Klingen springer, eller du kan save alle steder end lige på stregen! Selvfølgelig er din elskede der for at kikke og du får "blikket". Vi ved alle hvad det betyder.
Tanker som, "hvad har jeg dog gjort" og "det så så let ud", fylder dit hoved. Du undrer dig over hvorfor du ikke kan gøre det samme, som du så demonstranten på messen gøre. Du glemte at gennemtænke, i din fascination over demonstationen på messen, at disse mennesker bruger deres sav i flere timer hver uge, hvis ikke mere. Selvfølgelig er de dygtige!

Men du kan også blive dygtig. Alt hvad der gælder er øvelse, øvelse og mere øvelse. Hurtigere end du regner med, vil du save flotte personlige gaver, som selv tante Anna vil elske.

Her vil vi vise tips og tricks og grundlæggende instruktioner til at forstå din sav. Mist ikke modet og vær ikke bange for at stille spørgsmål på FORUM. Det er sådan vi alle lærer det. Det vi lærer fra os er ikke den eneste sandhed. Det virker godt for os og mange andre, men du finder nok din egen måde at gøre tingene på, som virker fint. Vi laver dette sammen og er her for at hjælpes ad.

Vi var alle engang nybegyndere og lærte fra andre, alene eller i grupper. Vi håber at kunne fjerne nogle fejl og mangler, for at din læretid bliver sjovere og nemmere. Og husk, mens du lærer mere og mere og bliver bedre; selv den bedste saver, laver fejl og brænde engang imellem.

HobbyBixen - Tlf. 30 20 59 49 (aften & weekend) - hobbybixen@paradis.dk